وظایف کارشناس فروش از بعد رفتاری (بخش دوم)، با ما همراه باشید تا به ادامه وظایف یک کارشناس فروش از بعد رفتاری بپردازیم.
وظایف کارشناس فروش از بعد رفتاری
- تنها بازارهای موجود را ملاک قرار ندهید. همواره به دنبال ایجاد بازارهای جدید و ساخت الگوهای نوین فروش باشید. به یاد داشته باشید خلاقیت در فروش می تواند در بازارسازی بسیار موثر باشد.
- نگذارید دغدغه های مالی و مشکلات زندگی فرآیند بازاریابی و فروش موثر شما را تحت تاثیر قرار دهد. برای رهایی از شرایط نامطلوب خود فضایی امن در نظر بگیرید.
- اگر حس کردید مشتریانتان کم تر شده اند، همه چیز را به دقت بررسی کنید، زیرا این مساله زنگ خطر برای شماست. باید در سریع ترین زمان به رفع مشکل پیش آمده پراخت. شما باید به اعداد حساس باشید.
- مشتریان را دقیق و کامل بشناسید. بدون شناخت از مشتریان نه در تبلیغات و نه در بازاریابی موفق نخواهید بود. ارتباط وسیع تری با آن ها برقرار کنید.
- برای هر مشتری یک فایل ساده درست کنید (به نام شناسایی مشتری) و اطلاعاتی که در مورد آن مشتری مهم است را در آن ثبت کنید. در اغلب نرم افزارهای CRM می توانید اطلاعات شناسایی مشتری را در یک یاداشت ساده در پرونده مشتری پین کنید تا همیشه در حین صحبت با مشتری جلوی چشم باشد.
- تبلیغات متناسب با محصول و خدمات خود ا انتخاب کنید. تبلیغات بدون استفاده از راهکارهای حرفه ای محکوم به شکست است. تقریبا چیزی شبیه دور انداختن پول!
- چند وقت پیش دوستی با افتخار به من می گفت در فلان مجله معماری ۸ سال است که یک صفحه تبلیغ می رویم، از او پرسیدم آیا می دانی چند نفر در این ۸ سال از سمت آن مجله به سراغ شما آمده اند، به طور حیرت انگیزی پاسخ ش این بود: نه! به او گفتم ۶ ماه به بچه های فروش بگویید که از مشتریان بپرسند و از شیوه آشنایی آنها مطلع شوند. بعد ۶ ماهه به من زنگ زد و گفت که تبلیغات مجله را قطع کرده است چرا که در ۶ ماه ۱ نفر هم از مجله به سراغ اون نیامده است.
- اطلاعات مربوط به مشتریان را جمع آوری و طبقه بندی کنید و با توجه به اطلاعات طبقه بندی شده برای جذب و ارتباط با مشتریان برنامه ریزی انجام دهید. سرمایه اصل شما، معدن طلای شما اطلاعات مشتریان تان است آن ها را به صورت مرتب و طبقه بندی شده هر روز به روز کنید. زمان های خالی بهترین وقت برای اینکار است.